Contactaţi-ne: 0787423561

Servicii

Medicină internă

Vizitele de rutină asigură sănătatea patrupedului tău, prevenind problemele pe care le-ar putea avea. Oferim consultații, diagnostic și tratamente de cardiologie, pneumologie, dermatologie, gastroenterologie, nefrologie, boli infecțioase, hematologie și oncologie.

Vaccinare

Efectuate corect și la timp, vaccinurile contribuie la menținerea stării de sănătate a animăluțului tău. În plus, îți reamintim și când este timpul pentru următoarea doză de vaccin.

Deparazitare internă și externă

Puricii, căpușele, țânțarii, râia, viermii intestinali și alți paraziți reprezintă pericole la care animalele sunt inevitabil expuse. La Novavet găsești soluția potrivită împotriva oricărui parazit.

Consiliere nutrițională și comportamentală

Îți răspundem la orice întrebare legată de dieta și modul de viață necesare dezvoltării corecte a membrilor onorifici ai familiei tale, precum și de îngrijire a acestora.

Sterilizare

Odată deveniți adulți, câinii și pisicile suferă anumite transformări, în special la nivel comportamental. Sterilizarea patrupedului scade riscul de îmbolnăvire și ajută la echilibrarea dispoziției acestuia. La unele specii de câini sterilizarea este chiar obligatorie prin lege.

Ecografie abdominală

Ecografia oferă informații despre structura organelor și despre existența hemoragiilor interne, ajutând la stabilirea unui diagnostic prompt și prescrierea unui tratament în cazul urgențelor.

Analize de laborator

Analizele biochimice de sânge oferă informații asupra funcționarii organelor interne, iar cele hematologice, informații despre imunitate, infecții etc, fiind de mare ajutor în descoperirea problemelor de sănătate și a remediilor pentru acestea.

Chirurgie

Ne ocupăm de toate cazurile de chirurgie generală, abdominală sau chirurgia formațiunilor cutanate și subcutanate, oricând patrupedul tău are nevoie de o asemenea intervenție. 

Anestezie inhalatorie

În intervențiile chirurgicale folosim anestezia inhalatorie, cea mai sigură anestezie cunoscută la ora actuală.

Stomatologie

În clinica noastră putem efectua o gama largă de manopere stomatologice: extracții dentare, detartraj cu ultrasunete sau tratamente pentru afecțiunile alveolo-dentare.

Identificare electronică/ Implantare de microcip

În cazul nefericit în care se pierde un câine, acesta poate fi găsit prin aplicarea unui microcip și înregistrarea în RECS (Registrul de Evidență al Câinilor cu Stăpân). De asemenea, microciparea este obligatorie pentru călătoriile în străinătate, indiferent de țara de destinație.

Documente de călătorie

Noi te putem ajuta atât cu emiterea pașaportului pentru animale, cât și a carnetului de sănătate pentru a putea călători cu animalul tău de companie oriunde îți dorești.

Cosmetică veterinară

Atunci când apelezi la servicii profesionale de cosmetică veterinară, indiferent dacă e pentru pisica sau câinele tău, vei scuti mult timp și energie.

Farmacie veterinară

Pentru noi, nevoile animăluțului tău sunt foarte importante. De aceea am pregătit o gamă largă de medicamente și suplimente alimentare pe care le găsești la noi pe site-ul farmaciei veterinare VetBox.